Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Underoverskrift

    Fysiurgisk massør Malene Frejvald 

    Læge eksamineret massør og akupunktør

Malene Frejvald

Blev uddannet massør i juni 2008, efter at have bestået den store massøruddannelse hos Bodyrepair i Roskilde med et 13 tal efter den gamle skala. Den store massøruddannelse indholder 852 lektioners undervisning og udover den praktiske massagedel bliver man også undervist af læger og sygeplejesker i de mest grundlæggende sygdomme og hvordan man skal forholde sig til disse i forbindelse med massage. Det være sig kræft, hjerte-kar sygdomme, sklerose, knogleskørhed og lignende. Dette giver grundlag for bedre at kunne hjælpe alle klienter. 

I 2009 tog jeg uddannelsen til Sportsakupunktør. Dette er en meget effektiv akupunkturform der blander de gamle kinesiske traditioner med den mere vesterlandske indgangsvinkel til behandling af skader i bevægeapparatet.

Jeg har gennem sine år som massør, samt store interesse for håndbold, som hun har dyrket siden barnsben - først på banen og efterfølgende som træner, samlet meget viden op omkring de muskulære smerter i kroppen og hun er kendt for sin fysiurgiske massage som er håndfast, men effektiv.

Hvorfor os?

Hos mig får du

- Stærkt uddannet behandlere

- Professionel behandling

- Hyggeligt og afslappet miljø

- Fair priser og gode rabatløsninger

- Engageret indsats for alle

- Personlig indgangsvinkel