Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Underoverskrift

    Fysiurgisk massør Malene Frejvald 

    Læge eksamineret massør og akupunktør

Se hvilke behandlinger jeg tilbyder

Massage

Vi tilbyder en dybdegående fysiurgisk massage, der løsner op i vævet og øger blodgennemstrømningen. Dette betyder at affaldsstoffer og spændinger der har hobet sig op i muskulaturen fjernes. Utrolig velegnet til ømme og overbelastet muskler. Vores massør er kendt for at lave et godt tryk, men altid tilpasset din smertetærskel. 

Sportsakupunktur

Er en kombination af den gamle kinesiske viden om nåle, blandet med en vestlig behandlingsform. Med sportsakupunktur stikker vi direkte i ømme muskler og led i forhold til den kinesiske metode, hvor der stikkes i medianbaner. Behandling med nåle er langt fra så smertefuldt som folk tror og når nålene er sat ligger man mellem 10-25 min. og slapper af. I langt de fleste tilfælde vil der være en bedring allerede når du rejser dig fra briksen, men nålene arbejder i vævet i op til 48 timer og derfor går der ca. 2 dage før man ved om 1 behandling er nok.

Behandlingsformen er meget effektiv mod spændte og ømme muskler. Vi anbefaler sportsakupunktur i kombination med massage mod ømme muskler.

Vi har desuden stor succes med at behandle irriteret og betændte led, sener og nerver. Så har du brug for effektiv behandling af f.eks. iskiias, springerknæ, løberknæ, betændte achillesener, musearm, tennis- og golfalbuer, Så prøv sportsakupuntur.